Direktan let Beograd Turku (Finska) Wizz Air

Od kada počinje Direktan let Beograd Turku (Finska) Wizz Air avio kompanijom i koja će biti cena karte? Hvala. Miloje Ćurčić, Beograd

Posetilac: Miloje Ćurčić, Beograd
Datum: 15.07.2020
Grupa: Low Cost avio kompanije

Direktan let Beograd Turku (Finska) Wizz Air

Poštovani gospodine Ćurčiću,

Low cost avio kompanija Wizz Air uvodi direktan let Beograd Turku (Finska) Wizz Air uskoro! Turku je grad na jugu Finske udaljen oko 170 km vožnje od Helsinkija (udaljenost vazdušnom linijom je oko 150km). Cena avionske karte u jednom pravcu na relaciji Beograd-Turku (Finska) sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi OD 32 EUR, dok se POVRATNA avionska karta na relaciji Beograd-Turku (Finska)-Beograd može kupiti po ceni OD 65 EUR, takođe sa ručnim prtljagom i svim taksama. Direktan let Beograd Turku (Finska) Wizz Air Vam može omogućiti da posetite jedan za nas malo poznati grad, ili da na jeftiniji način stignete do glavnog grada Finske-Helsinkija. Za sve dodatne informacije u vezi avionske karte za direktan let Beograd Turku (Finska) Wizz Air možete nas kontaktirati na broj telefona 011/32-23-111.

Važna pitanja za avio karte za Turku

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Turku?

Iz Beograda za Turku možete leteti avio kompanijom Wizz Air.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Turku?

Avio karte za Turku je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Turku?

Avio karte za Turku možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Turku?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 5 rata čekovima.

Red letenja na relaciji Beograd Turku (Finska) Beograd

Po sadašnjem redu letenja, koji je podložan promenama, letovi na liniji Beograd-Turku (Finska)-Beograd će se odvijati dva puta nedeljno (ponedeljkom i petkom) u oba pravca i to:

- Iz Beograda za Turku (Finska) sa polaskom u 06:25h i sletanjem u 10:20h.

- Iz Turkua (Finska) za Beograd sa polaskom u 10:55h i sletanjem u 12:50h.

Slična pitanja i odgovori u vezi leta Beograd Turku (Finska)